window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-128940509-1');

Keukens op maat van uw stijl

Kies voor een keuken op maat van Verlinden Interieurbouw

Hoewel schoonheid niet weg te denken is in een hedendaagse keuken dient deze in de eerste plaats functioneel te zijn. U bent immers niets met een prachtige keuken waarin u zich niet gemakkelijk kunt bewegen tijdens het koken. En om helemaal zeker te zijn van een 100 procent praktische keuken kiest u voor een keuken op maat. Een maatwerk keuken is volledig afgestemd op uw behoeften en is daarom altijd een verstandige keuze. Verlinden Interieurbouw komt in actie voor keuken(werk)bladen op maat, keukenkasten op maat, keukenlades op maat, et cetera.

Veel opties, veel voordelen

U bepaalt zelf de stijl van uw keuken

Een standaardkeuken was vroeger misschien erg handig, de dag van vandaag wordt het tegenovergestelde bewezen. Terwijl een landelijke keuken met veel houten balken en typerende randjes op de keukendeurtjes voor de één gebruiksvriendelijk is, is een moderne keuken met een minimalistisch design voor de ander veel praktischer. In een maatwerk keuken kiest u voor uw eigen stijl zonder dat u daarbij hoeft in te binden op uw comfort.

U kiest de indeling

In een standaardkeuken moet u het stellen met de vooraf bepaalde indeling en ingebouwde machines. In een keuken op maat kiest u wat u wilt, en op basis daarvan begin ik aan het ontwerp.

U kiest de kleur

Droomt u van een witte keuken of houdt u van levendige, opvallende kleuren? In een maatwerk keuken is alles mogelijk.

Wenst u een keuken op maat te laten plaatsen in de provincie Vlaams-Brabant? Vertrouw op de jarenlange ervaring van Verlinden Interieurbouw.