Keuken op maat

verlinden interieurbouw geïntegreerde deur

Bepaal zelf de stijl, indeling en kleur van uw keuken

Een keuken moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet een keuken niet alleen mooi zijn en passen bij uw interieur, deze dient ook praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn. U wilt immers in alle comfort kunnen koken en uw keuken snel en eenvoudig schoon houden. Aangezien ieder huishouden anders is én iedereen zijn of haar eigen voorkeuren heeft, bieden we bij Verlinden Interieurbouw een keuken op maat. Dit houdt in dat u zelf de stijl, indeling en kleur van de keuken bepaalt.

Kies bijvoorbeeld voor een romantische landelijke stijl die perfect aansluit bij uw woonkamer of een minimalistisch en modern design dat uw woning een strakke uitstraling geeft. Dankzij onze kennis en ruime ervaring is in principe alles mogelijk. Wij kunnen u bovendien adviseren over de indeling van de kastjes en het integreren van bepaalde apparaten, zoals de combi-oven of vaatwasser.

Nieuwe trend: geïntegreerde deur

Iets wat we steeds vaker tegenkomen in de keuken zijn tussendeuren. Dit zijn deuren naar de garage, berging of een andere ruimte. Hoewel dit bouwtechnisch vaak lastig te vermijden is, kan het de uitstraling van uw keuken wel verstoren. Ons team helpt u daarom graag bij het ontwerpen van een geïntegreerde deur. Deze ingewerkte deur is een heuse trend en houdt in dat de deur volledig verwerkt is in het design van de keuken. De deur is hierdoor niet tot nauwelijks zichtbaar.

Wij zorgen ervoor dat de deur wordt uitgevoerd in precies dezelfde kleur en materiaal als de rest van uw keuken. Ook de scharnieren zullen we volledig integreren. Het resultaat is strak, subtiel, professioneel en helemaal in op dit moment.

Heeft u vragen over een keuken op maat of geïntegreerde keukendeur? Neem dan contact op met het team van Verlinden Interieurbouw. Wij beantwoorden uw vragen graag en sturen u indien gewenst een vrijblijvende offerte.