Alles wat u moet weten over binnendeuren

Belangrijk kenmerk in huis

Binnendeuren zijn een belangrijk kenmerk in elk huis. Ontdek hier alles wat u moet weten over binnendeuren en pivoterende deuren. 

Wat zijn binnendeuren op maat?

Een binnendeur op maat is een volledig op maat gemaakte en unieke deur, speciaal voor u met liefde ontworpen en vervaardigd. Het is een binnendeur die niemand anders heeft en een deur waarvan u aan uw vrienden en familie kunt vertellen dat u hem zelf hebt ontworpen!

Pivoterende deuren op maat, wat is dit?

Een pivoterende deur of een taatsdeur is een grote deur die verticaal draait met uitgelijnde scharnieren die aan de boven- en onderkant van een deur zijn bevestigd. Bij een taatsdeursysteem staan ​​de scharnieren weg van de rand van de deur. Door deze scharnierplaatsing kan het gewicht van de deur verticaal worden overgebracht, in plaats van horizontaal aan het zijframe te hangen. Taatsdeursystemen worden vaak toegepast in moderne ontwerpen en luxe woningen. Wanneer deze op maat zijn gemaakt, dan wordt de deur helemaal afgestemd op uw wensen en interieur. 

Wat zijn de voordelen van pivoterende deuren?

Veel huiseigenaren die pivoterende deuren kiezen in plaats van een standaarddeur doen dat omdat ze de voorkeur geven aan de stijl van een moderne taatsdeur. Deze deuren lenen zich goed voor moderne, industriële, eigentijdse en andere trendy woondesigns. Het draaischarniersysteem van deze deuren zorgt voor een soepel draaipunt. Het gewicht van de deur wordt ondersteund vanaf de onderkant, in tegenstelling tot het traditionele deurscharniersysteem dat wordt ondersteund door de zijkant van het deurkozijn. Het resultaat is een bijna moeiteloze, consistente beweging.

Laat uw binnendeur vervaardigen door Verlinden Interieurbouw in Boortmeerbeek

Overweegt u om binnendeuren op maat te laten vervaardigen voor uw woning? Doe een beroep op de expertise van Verlinden Interieurbouw in Boortmeerbeek. Als houtverwerker zijn ze van alle stijlen thuis en maken ze wat de klant wenst. Ze geven ook graag advies omtrent de mogelijkheden. Hiervoor werken ze samen met een binnenhuisarchitect. Als specialist in binnendeuren staan ze ook open voor totaalprojecten. Neem contact op.